Begrepet blogging har blitt meget utbredt blant nordmenn de siste årene. Der blogging startet som en dagbok på nett, så har det i dag blitt til en plattform der folk heller deler med andre. På den måten får man en mulighet til å bli en såkalt «influenser» som påvirker følgere til å tenke eller oppføre seg på en bestemt måte i samfunnet. Det ligger enorme summer i blogging, og det har mange sponsorer sørget for med årenes løp.

Om du skal drive med blogging derimot, så kan fort bloggen bli som en privat dagbok dersom du ikke får noen besøkende. Derfor er det viktig å igangsette initiativ som øker trafikken til bloggen din. Den beste måten å få naturlig trafikk på til din blogg er da gjennom søkemotorene. Men hvordan øker du trafikken herfra?

Ranger høyere på søkemotorer ved hjelp av enkle steg

Søkemotorer har blitt viktigere på nett ettersom dette hjelper mange i hverdagen med å søke på ting de trenger å se på eller lære om. For at du skal kunne holde din blogg rangert høyest og synlig hos disse søkemotorene, så må du ha en blogg som benytter inngående linker. Hvis det skulle vise seg at du har inngående linker til sider som ikke lenger er oppdaterte på din blogg eller er ødelagte, så kan du enkelt omdirigere disse til din nye side.

Ved hjelp av Recover Inbound Links får du mulighet til å omdirigere gamle linker til gamle sider som er utdaterte, til de nye sidene som er oppdaterte. Enkle steg som dette vil gi deg større muligheter for å bli mer synlig, få større trafikk og rangere høyere hos søkemotorene. De største søkemotorene har spesifikke krav til hvordan en blogg, hjemmeside eller nettside generelt kan bli mer synlig, og det å ha velfungerende linker er en av flere muligheter.

Fotballblogger er meget populære blant lesere

Hvis du vil at bloggen din skal ha høy trafikk, og få lesere til å være oppdaterte uke etter uke, så vil en fotballblogg være midt i blinken for deg. Dette er av interesse for veldig mange sportsentusiaster, og ikke minst alle som elsker fotball. Her kan du poste mer enn nok med bilder, videoer, og skrive innlegg om de største fotballklubbene før kampdag. Det skaper spenning, engasjement og en indre glød hos supportere.

Uansett hva du dog velger å skrive om, så er nok sjansen stor for at du ikke vil at teksten skal bli usett. Dermed er viktig at du investerer både tid og penger i å bli sett, og da kanskje spesielt innen søkemotorene. Hvis du ønsker muligheten for å rangere høyere i søkemotorer på en enkel måte, så bør du definitivt benytte deg av muligheten for å reparere dine ødelagte linker til din blogg. På den måten kan du enkelt omdirigere dine lesere til oppdaterte sider, og samtidig rangere høyere i søkemotorene. Fiks dine ødelagte linker i dag, og se både økt trafikk og bedre rangering i søkemotoren!