Hva koster en hjemmeside?

Posted by:

Når du skal opprette en hjemmeside, så er det for eksempel utgiftene til webhotel, webdesigner og programmør, som utgjør de største utgiftene. Men i dag har vi vennet oss til at alle bedrifter, uansett hvor små de er, har en flott og veldesignet hjemmeside. Hjemmesiden og domenenavnet, er faktisk noe av det viktigste for hvor synlig du blir for potensielle kunder, men hva koster det egentlig? Det kan du lese mer om her.

Kvalitet er viktig

Som vi allerede har etablert så er kvalitet uhyre viktig når det kommer til å skape en god hjemmeside. Dette handler ikke kun om design, men også om hvor synlig hjemmesiden din blir i diverse søkemaskiner. Derfor er det også viktig å fokusere på søkemaskinoptimalisering, eller SEO, som det heter på fagspråket. For vi kommer virkelig ikke utenom at tilstedeværelse online er blitt avgjørende, både i det private, sosiale liv, og i arbeidslivet.

Kvalitet koster som kjent penger, og det er lurt å spare der du kan. Det kan være en god ide å sammenligne flere webhoteller, så du er sikker på å få mest mulig for pengene. Det samme gjelder oppgaver i forbindelse med webdesign og programmering. Dette kan man med fordel legge ut på anbud, og så vurdere hva som er det beste tilbudet, i stedet for å bare gå for det første og det beste. Her kan det også være lurt å velge noen som har flere egenskaper, så man kan samle flere funksjoner i en samlet pris.

Har du allerede en logo så kan du spare penger på dyrt grafisk design og det samme gjelder hvis du er god til å skrive innhold selv. Da sparer du noen funksjoner som du ellers hadde blitt nødt til å hyre andre til, for å få det beste mulige resultat.

Det er ikke nødvendigvis billig å få laget en hjemmeside, men hva det rent faktisk kommer til å koste å etablere en hjemmeside fra bunnen, kommer an på hva du velger og hvor god avtale du får forhandlet deg fremt til fra forskjellige aktører. Det er nemlig noen områder der du ikke skal spare, for å sørge for at hjemmesiden din blir så synlig som overhodet mulig.

Fokuser på SEO

En god hjemmeside gir deg utgangspunktet du trenger for å bli oppdaget av de helt riktige kundene, mens god SEO sørger for at potensielle kunder finner nettopp deg, i stedet for en konkurrent. Du kan enten lese deg opp, researche og bli SEO-ekspert selv, eller du kan hyre en som har ekspertise på dette området. Tid er som kjent penger, så du kan få raskere resultater, hvis du hyrer en som kan hjelpe deg med akkurat dette. God SEO er så avgjørende for en hjemmeside, at det ikke er her du skal spare. Men dette blir jo enda en utgift. Da er det lurt å legge en plan for hvordan du kan tjene litt ekstra penger.

Etabler en passiv bi-inntekt

I tillegg til utgiftene til webdesigner, webhotel og eventuelt en programmør og SEO-ekspert som kan hjelpe deg hvis noe går galt med siden din eller den skal oppdateres, så er der jo mange andre utgifter knyttet til å ha en bedrift. Derfor kan det være lurt å opprette en passiv bi-inntekt så man kan dekke uforutsette utgifter og holde seg flytende hvis det er lavvann i markedet.

Dette kan man for eksempel gjøre gjennom investering. Hvis man investerer automatisk, kan man enkelt og greit sette en del penger i sving og høste fortjenesten, nærmest uten å løfte en finger. Bitcoinroboter som Bitcoin Loophole investerer pengene dine automatisk for deg.

Hvis du setter av et lite beløp til investering hver måned, kan du opparbeide deg en passiv inntekt som holder deg flytende på uværsdager.

0

About the Author:

  Related Posts
  • No related posts found.