Slik bruker du Domeneshop Webmail

Posted by:

Som ny business kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte. Det er mye som skal fikses og ordnes og det kan virke som om sjekklista aldri tar slutt. Du er ikke alene om å kjenne på denne følelsen. Det er mye som skal fikses og det er heller ikke alt som er like lett å få til.

Når du har kjøpt deg et domenenavn får du også retten til e-post adresser som passer til domenenavnet. Det vil altså si at du kan få en e-post adresse som er dittnavn@firmanavn.com for eksempel. Det er klart man ønsker en jobbmail når man oppretter et firma, men dette er det også en del som sliter med. Vi skal derfor hjelpe deg litt på veien. I denne artikkelen skal vi gå igjennom hvordan du setter opp en konto og hvordan det fungerer når du bruker Domeneshop Webmail.

Slik oppretter du deg en ny konto

Du kan starte med å opprette deg en epost-konto ved å gå inn på Domeneshop sitt kontrollpanel eller login side. Når du oppretter en konto, må du også opprette et brukernavn og et passord. Så fort du har gjort dette skal du knytte kontoen opp mot en e-post adresse slik at du faktisk får mulighet til å motta e-post på adressen din. Mange har et inntrykk av at Webmailen til Domeneshop ikke kan legges inn på andre enheter som for eksempel Mail appen på Mac eller Iphone, men dette stemmer ikke.

Når du skal legge inn e-post adressen din så skal du huke av på kontotypen «IMAP» og deretter kan du enkelt legge til din konto både i Mail appen på Apple produkter og i Microsoft sine apper. Du kan selvfølgelig også velge å bruke Domeneshop sin Webmail service dersom det heller skulle være ønskelig. Her kan du også velge å skru på varsling på nettsiden dersom du ønsker å få varsler hver gang du mottar en mail. Du kan lese mer om nedlastning og programvarer hos blogmindshare.no.

God kundeservice og gode tilbud 

Domeneshop er et populært sted å kjøpe domenenavn og en av grunnene til dette er nok også at det er så lett å opprette mail. Det finnes også gode guider inne på domeneshop sine nettsider, dersom du ikke skulle føle at denne guiden inneholdt tilstrekkelig med informasjon. Domeneshop har også god kundeservice slik at du alltid kan spørre om hjelp dersom du skulle sitte igjen med ubesvarte spørsmål. Det blir faktisk ikke så mye lettere enn dette.

Domeneshop sin e-post tjeneste inneholder 20 forskjellige e-post kontoer og et ubegrenset antall e-postadresser eller alisaer. Det vil si at du kan opprette e-postadresser til alle du jobber med helt uten problemer. Du kan også velge om adressene skal høre sammen eller om de skal operere alene. På den måten vil du alltid ha kontroll på hvile adresser som brukes, hvilke som er inaktive og du kan også få tilgang til alle adressene i ettertid. Det er ingen etableringskostnad, men koster 90 kroner i året etter etablering.

0

About the Author:

  Related Posts
  • No related posts found.