Strømmetjenestene setter nye rekorder

Posted by:

Mens mange virksomheter har sett røde tall på kontoen under koronakrisen, så har flere av strømmetjenestene fått en enorm opptur. Koronakrisen har gjort at vi ser mer film og tv-serier, noe som strømmetjenestene har høstet godt av. Hvis du er en av mange nordmenn som gladelig lar deg underholde av film og tv-serier, så skal du lese med her.

Få tilgang til flere strømmetjenester med VPN

Hvis du føler at du har vært igjennom de meste av Netflix sitt innhold, i løpet av det seneste året, så skal du overveie om du skal installere VPN på datamaskinen din. VPN står for Virtual Private Network, og er et program som gir deg mulighet til å få tilgang til flere strømmetjenester. Hvordan? Jo, det som VPN gjør, det er at det fjerner geoblokkeringer, og dermed får du innpass til strømmetjenester, som egentlig er låst fast til et geografisk område.

Hvis du har VPN, så kan du enkelt fjerne geoblokkeringen, og dermed se amerikansk Netflix fra Norge, eller få tilgang til den amerikanske strømmetjenesten Hulu. Hulu er en spennende strømmetjeneste, fordi den består av flere underholdningsmuligheter enn kun film og tv- serier. Hvis du har Hulu, så kan du se fjernsynsprogrammer fra mer enn 60 forskjellige kanaler, herunder HBO Max og Showtime. Du kan altså nyte hjemme isolasjonen sammen med amerikanske underholdningsprogrammer, eller dokumentarer som kan sette tankene i sving.

Hvis du er en av mange nordmenn, som har bosatt seg utenfor moderlandets grenser, så kan VPN også være en mulighet for deg å holde tilknytningen til Norge. Med VPN, så kan du nemlig fortsette med å følge med på norsk fjernsyn, da du kan se alle programmene på nettet.

Andre fordeler med VPN

Utover at VPN gir deg tilgang til flere strømmetjenester, og dermed også øker utvalget av kvalitetsunderholdning til hjemme kvelder i sofaen, så sørger det også for at du får større anonymitet og sikkerhet på nettet. Hvis du installerer VPN på datamaskinen din, så sørger du for at du kan ferdes anonymt på nettet. VPN går nemlig inn og krypterer IP adressen din, og gjør at dine aktiviteter ikke kan spores. Du slipper dermed at noen holder øye med deg, og forfølger deg med reklame og andre uønskede henvendelser.

Du kan også benytte deg av offentlige nettverk, uten at du skal være bekymret for å bli hacket eller at noen misbruker personlige opplysninger. VPN er altså også en måte å beskytte dine digitale aktiviteter, og sørger for at du kan bevege deg fritt i den digitale verden.

Optimal bruk av nettet

I starten av januar 2021 så rundet Netflix over 200 millioner brukere, verden over. Også mange av de konkurrerende strømmetjenestene har opplevd enorm vekst i løpet av de seneste året. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av de mange strømmetjenestene som finnes, så skal du helt sikkert benytte deg av en VPN.

Med VPN, så kan du være sikker på at du får tilgang til de beste seriene og de beste filmene, helt uavhengig av hvor i verden du befinner deg. Du behøver heller ikke å vente på at favorittserien din skal få skandinavisk premiere, når du kan gå inn og se det nyeste avsnittet, i det øyeblikk det kommer ut på amerikansk Netflix.

0

About the Author:

  Related Posts
  • No related posts found.