A2 Hosting er en amerikansk webhotell tilbyder som ble opprettet i 1999 med base i Michigan. A2 Hosting er en såkalt «Grønn Host» som jobber for å bevare miljøet og motkjemper global oppvarming. Webhotell tilbyderen er partner med blant annet Carbonfund.org som er en ledende organisasjon mot global oppvarming.

Hva er inkludert?

StørrelseBåndbreddeDomenerDatabaserPanelE-postPris år
483 kr

Med A2 Hosting sin «Prime Web Hosting» pakke, får man ubegrenset båndbredde, størrelse, e-post kontoer og databaser. Denne webhotell pakken koster 483 kroner (84 USD) per år om du binder deg for 2 år. Du kan også binde deg for enda lenger og spare enda mer.

A2 Hosting bruker kontrollpanelet cPanel som ledende på markedet og også det beste etter vår mening. A2 Hosting støtter de fleste språk inkludert, Ruby on Rails 2.3.x & 3.0.x, Python 2,4, 2.6, 3.1 og 3.2, Ruby 1.8 og Perl 5.10.

Med i prisen får du også DIY A2 SiteBuilder som er et enkelt publiseringsverktøy for deg som har liten forståelse av HTML.

Webhotell tilbyderen støtter også 1-klikks installering av  Drupal, WordPress & Joomla.

VPS Hosting, Dedicated Hosting og Reseller Hosting

A2 Hosting tilbyr også Dedicated Hosting, VPS Hosting og Reseller Hosting om du ønsker mer kontroll over webhotellet ditt.

Kundeservice og oppetid

A2 Hosting garanterer 99,9% oppetid på sine servere. Webhotell tilbyderen tilbyr kundeservice døgnet rundt, 365 dager i året via telefon, Live Chat eller e-post.

Selskapet har utmerket tilbakemeldinger og kundeerfaringer både på sin egen nettside og på andre eksterne nettsider.  Dersom du ikke er fornøyd med webhotellet kan du velge å få pengene igjen før det har gått 30 dager.

Vår vurdering

A2 Hosting er et utmerket webhotell som vi også har en konto hos. Vi har aldri hatt noen problemer med webhotellet og derfor heller aldri hatt bruk for å kontakte kundeservice. Den skal dog være god i følge kundeerfaringer som man kan finne på forum og på eksterne nettsider.

Besøk A2 Hosting