Binero er en svensk webhotell leverandør med hovedsete I Kista som er rett utenfor Stockholm. Binero startet opp i 2002 under navnet Aleborg Solutions, men skiftet senere navn til Binero.

Hva er inkludert?

StørrelseBåndbreddeDomenerDatabaserPanelE-postPris år
100 GB2000 GB1Custom828 kr

Med Binero kan du ha ubegrenset antall domener , subdomener, e-post kontoer og MySQL databaser på webhotellet. Trafikkmengde i måneden er begrenset til 2000 GB og serverplass er oppgitt til 100 GB. Selv om det er en begrensning på dette så holder det for de fleste formål.

Binero støtter de fleste publiseringssystem inkludert WordPress, Joomla, Umbraco og Mediawiki og kan installeres med få museklikk.

Prisen for det billigste webhotellet er 69 SEK og 138 SEK per måned for det dyreste. Forskjellen på de er dobbelt så mye båndbredde og lagringsplass for det dyreste.

Kundeservice og oppetid

Binero tilbyr både telefonsupport og e-post support 365 dager i året, men ikke Live Chat. Webhotell leverandøren tilbyr også pengene tilbake innen 45 dager om du ikke er fornøyd med webhotellet.

Binero garanterer 99,9% oppetid på sine webhotell.

Utmerkelser og priser

Binero har fått et flertall av utmerkelser for deres tjenester. Både i år 2009 og 2010 ble webhotell leverandøren kåret  til Sveriges beste webhotell. Binero er i dag den største selgeren av .se domener med flere titusentalls kunder.

Vår vurdering

Webhotellet fra Binero passer for de fleste formål og kan være et godt alternativ om du skal lage en svensk nettside. Et lite minus er at man kun kan ha 1 database per webhotell og at man betaler mer for dette webhotellet i forhold til andre som har flere funksjoner og ubegrenset båndbredde og lagringsplass.

Besøk Binero