Hostrocket er et suksessrikt selskap med hovedkvarter i New York. Selskapet ble etablert i 1999 og har servere som lagrer mer enn 50 000 forskjellige nettsider. Datasenteret er over 10 000 kvadratmeter med tusenvis av servere. Hostrocket er kjent for god og kjapp kundeservice og samtidig ha lave priser.

Hva er inkludert?

StørrelseBåndbreddeDomenerDatabaserPanelE-postPris år
552 kr

Som med mange andre av de amerikanske webhotellene tilby også Hostrocket ubegrenset størrelse, båndbredde, antall epost-kontoer, domener og databaser. Om man betaler årlig koster dette 552 kroner (96 USD). Om du velger å betale månedlig eller 1 gang i halvåret er prisen noe dyrere.

Hostrocket bruker kontrollpanelet cPanel som er ledende og ofte omtalt som det mest brukervennlige på markedet. Tilbyderen støtter alle kjente språk som Perl 5, PHP 5 og MySQL 5. Man får også SSH tilgang.

RVSiteBuilder følger også med i prisen som er et enkelt og kjent publiseringsverktøy for nybegynnere. Dersom du ikke er fornøyd med webhotellet vil du få pengene tilbake om du kansellerer før det har gått 30 dager.

VPS Hosting, Dedicated Hosting og Reseller Hosting

Hostrocket tilbyr foruten delt webhotell (shared hosting) også VPS Hosting, Dedicated Hosting og VPS Reseller Hosting.

Kundeservice og oppetid

Hostrocket garanterer 99,9% oppetid på sine servere. Med dette selskapet kan du enkelt komme i kontakt med kundebehandlere og teknikere via Live Chat, e-post eller telefon. Kundeservice er oppe 365 dager i året hele døgnet.

Vår vurdering

Vi har enda ikke prøvd Hostrocket, men har sett at dette skal være et bra webhotell i følge brukererfaringer sett på eksterne nettsider og på selve firmanettsiden.

Besøk Hostrocket