Lunarpages startet opp i 1998 og er i dag et innovativt selskap som tilbyr webhotell for både små og større selskaper i tillegg til privatpersoner. Hovedkvarteret og datasenteret ligger i California, Arizona og Nevada. Totalt har selskapet over 100 ansatte og mer enn 150 000 kunder over hele verden.

Hva er inkludert?

StørrelseBåndbreddeDomenerDatabaserPanelE-postPris år
340 kr

Basis webhotellet (Basic Hosting) inkluderer ubegrenset plass, båndbredde/trafikk, e-post kontoer og  domener du kan tilknytte kontoen. Du kan også opprettet så mange MySQL databaser du ønsker. Dette webhotellet koster 340 kroner i året (60 USD).

Lunarpages støtter også de fleste språkene inkludert Ruby on Rails, PHP, PERL, Python og SSI. I likhet med mange andre amerikanske webhotell er det også inkludert en rekke scripts man kan installere gratis som forum, gjestebok, etc.

VPS Hosting, Dedicated Hosting og Reseller Hosting

Lunarpages tilbyr også Dedicated Hosting, Reseller Hosting, Managed Hosting og VPS Hosting.

Kundeservice og oppetid

Lunarpages garanterer 99,9% oppetid på sine servere. Selskapet har over 120 kundebehandlere som svarer på både e-post og telefon. Lunarpages har forøvrig vunnet en pris for god kundeservice.

Vår vurdering

Lunarpages er ypperlig for deg som ønsker å opprette mange nettsider på en gang. Lunarpages støtter de fleste språk og funksjoner og kan anbefales av erfaring.

Besøk Lunarpages