Mochahost er en amerikansk tilbyder av webhotell, webdesign og e-commerce som startet opp i 2002. Hovedkvarteret ligger i Silicon Valley, San Jose – California. Mochahost har avanserte datasentre i Chicago som er utstyrt med blant annet USP Backup, diesel generatorer og alarmer. En av målene til Mochahost er å tilby en profesjonell service til en lav pris.

Hva er inkludert?

StørrelseBåndbreddeDomenerDatabaserPanelE-postPris år
340 kr

Med Business pakken (Shared Hosting) får du ubegrenset lagringsplass, båndbredde / trafikk, e-post kontoer, ftp-kontoer, databaser og domener som kan tilknyttes webhotellet.

Mochahost bruker det velkjente kontrollpanelet cPanel som også er inkludert i prisen.

I likhet med de fleste andre webhotell tilbydere nå til dags kommer også Mochahost pakkene med et publiseringsverktøy for hjemmesider. Mochahost tilbyr Easy SiteBuilder med over 500 forskjellige templates du kan velge mellom. 180 forskjellige scripts følger også med i prisen.

Mochahost støtter WordPress og de fleste andre kjente publiseringsverktøy og kan installeres med 1 – klikk.

VPS Hosting, Dedicated Hosting og Reseller Hosting

Mochahost tilbyr også reseller pakker for deg som ønsker å videreselge webhotell. Dette kan også gjøres under ditt eget merke (whitelabel). Ellers kan du også bestille Dedicated Hosting samt VPS Hosting (Virtual Private Server).

Kundeservice og oppetid

Mochahost garanterer 99,9% oppetid på sine servere som er standard for de fleste amerikanske webhotell. Også denne tilbyderen tilbyr kundestøtte 365 dager i året, hele døgnet. Mochahost har også Live Chat som er veldig kjekt å ha om noe skulle skje og du ønsker en avklaring med en gang.

Vår vurdering

Mochahost har webhotell som passer for alle formål. Business pakken skal være tilstrekkelig for de fleste mindre bedrifter, personlige nettsider og blogger.

Besøk Mochahost