One er en innovativ leverandør av webhotell. Selskapet har utviklet løsninger spesielt egnet for mindre virksomheter og privatmarkedet. Tidligere het leverandøren B-one. One har i dag mer enn 950 000 kunder i 149 forskjellige land. Selskapet har 150 ansatte.

Hva er inkludert?

StørrelseBåndbreddeDomenerDatabaserPanelE-postPris år
5 GB11Custom1220 kr

Det beste med One.com er den lave prisen. For kun 10 kr / måned får du et webhotell med 5 GB lagringsplass og ubegrenset trafikk. Du kan også opprette et ubegrenset antall e-post kontoer.

One.com støtter blant annet PHP5. Du kan også opprette en MySQL database samt installere WordPress, Joomla og Typo3. Med abonnementet får du også en Google Adwords kupong på 400 kroner samt et hjemmesideprogram som gjør det enkelt å lage en blogg eller en nettside.

Den store ulempen med One.com er at du kun kan ha 1 nettside per webhotell. Har du planer om å lage flere nettsider, blir det derfor mye mer lønnsomt å velge en annen webhotell-leverandør som for eksempel HostGator. Du er også tvungen til å registrere et domene med One.com som ikke er gratis i motsetning til mange andre tilbydere.

Kundeservice og oppetid

Kundeservicen til One.com er god. Vi har selv hatt et One.com webhotell og brukt Live Chat som fungerte utmerket. One.com besvarer også henvendelser rimelig raskt på e-post. Du kan også kontakte dem via telefon.

Utmerkelser og priser

One.com har vunnet en del priser siden oppstarten i 2002 blant annet Editor’s Choice – PC Magazine Nederland & Belgia – juli-august 2009, Beste webhosting-provider i lavprisklassen – UK Web Host Directory – Juni 2009 og Best i lavprisklassen 2007 – Internetworld 2007.

Vår vurdering

One.com passer utmerket for nybegynnere som ønsker en enkel nettside. Hjemmesideprogrammet som medfølger gjør det enkelt å komme i gang + at det er billig om du kun har tenkt å lage en eller to nettsider.

Besøk ONE