PRO ISP ble etablert i 2002 og er i dag en av de raskest voksende innen domener, webhotell og VPS servere. PRO ISP har som mål å bli dominerende i det norske markedet. Deres forretningside er å tilby stabile webhotell til konkurransedyktige priser til både private og bedrifter.

Hva er inkludert?

StørrelseBåndbreddeDomenerDatabaserPanelE-postPris år
5 GB151540 kr

For 540  kroner i året får man «Start» pakken som gir 5 GB lagringsplass, Fri Trafikk og 5 databaser. Du har også muligheten til å velge om du vil ha webhotellet på en server i USA, Norge eller Europa.

Webhotellet støtter  Perl5, CGI, Python, SSI, PHP 4&5, MySQL databaser og Ruby on Rails. Også denne webhosten tilbyr 1-klikks installering av en rekke publiseringsverktøy som WordPress og Joomla.

Med i alle pakkene får du også tilgang til RvSuitebuilder som er et enkelt hjemmesideprogram. Dette er perfekt for deg som har lite kunnskap om programmering og HTML.

Dersom du ikke er fornøyd med webhotellet innen 30 dager tilbyr også PRO ISP pengene tilbake.

PRO ISP bruker cPanel som kontrollpanel som er det mest brukervennlige kontrollpanelet på markedet i dag.

Cloud VPS

Dersom du har vokst ut av det vanlige webhotellet på delt server kan du vurdere en Cloud VPS hos PRO ISP. Du får da større kontroll og frihet til å konfigurere serveren slik man vil ha den.

En Cloud VPS server hos PRO ISP starter fra ca. 500 kroner i måneden, men du kan selv konfigurere hvor stor prosessor du ønsker, minne og lagringsplass.

Kundeservice og oppetid

PRO ISP garanterer 99,9% oppetid på sine servere. PRO ISP kan kontaktes på e-post, telefon og Live Chat 365 dager i året, 24 timer i døgnet. Vi har lagt merke til at Live Chat ikke alltid er tilgjengelig.

Vår vurdering

PRO ISP er et godt alternativ for deg som ønsker en norsk webhotell tilbyder. Dersom du kun skal ha 1 nettside på webhotellet eller ønsker norsk VPS server er dette et godt tilbud. Vi har selv hatt PRO ISP webhotell og aldri hatt noen problemer med dette.

Besøk Proisp