UK2NET  ble grunnlagt i 1998 og er en av de største webhotell selskapene i Storbritannia. Selskapet tilbyr også domeneregistrering, Cloud Hosting og VPS hosting og Reseller Hosting i tillegg til Shared Hosting. UK2NET har solgt over 1 million domenenavn siden oppstarten og har kunder over hele verden inkludert i Norge.

Hva er inkludert?

StørrelseBåndbreddeDomenerDatabaserPanelE-postPris år
546 kr

Med ”Business” pakken kan man ha ubegrenset antall domener tilknyttet webhotellet. Du får også ubegrenset trafikkmengde (bandwith) og serverplass. Du kan også opprette ubegrenset antall e-post kontoer, MySQL databaser og FTP kontoer.

Med Business abonementet får du også en gratis IP adresse og et SSL sertifikat. Business abonnementet koster kun £4,95 i måneden.

UK2 støtter de fleste språk og scripts inkludert PHP5 ,Ruby, Perl, CGI, Pear og GD.

Webhotell leverandøren tilbyr også et klikks installering av blant annet Drupal, WordPress, Joomla og Typo3.

VPS Hosting, Dedicated Hosting og Reseller Hosting

UK2 tilbyr i tillegg til Shared Hosting også VPS, Dedicated og Reseller Hosting for deg som ønsker mer kontroll over webhotellet.

Dedicated Hosting starter fra £49 i måneden og inkluderer 500 GB serverplass, 2×2 GB Ram og en Intel Core2 Duo 2.93GHz prosessor som skulle dekke de fleste behov.

VPS hosting starter fra  £8,95. Du velger selv hvor mye CPU, RAM og serverplass du ønsker og prisen er deretter.

Reseller pakken som gir mest for pengene inkluderer ubegrenset antall domener og IP adresser på webhotellet, ubegrenset lagringsplass, ubegrenset båndbredde og ubegrenset antall MySQL databaser. Denne Reseller pakken starter fra bare  £24,95 i måneden, noe som er en fantastisk pris.

Kundeservice og oppetid

UK2 har utmerket kundeservice. Vi bruker dette webhotellet for flere av våre nettsider og har kontaktet kundeservice ved et par anledninger. Reponstiden er upåklagelig og de som tar i mot henvendelser vet hva de holder på med.

UK2 tilbyr Live Chat, e-post support og telefonsupport.

UK2 garanterer 99,9% oppetid.

Vår vurdering

Vi har flere nettsider på UK2 servere og har aldri hatt noen problemer med dem. Et stort pluss er at prisen er lav i forhold til det man får. UK2 er et meget bra alternativ til webhotell, spesielt om du har nettsider som retter seg mot det britiske markedet.

Besøk UK2NET