UnoEuro startet opp i 2004 og holder til i Danmark. Målsettingen er stabile webhotell til en billig pris og i tillegg ha et fokus på kundeservice. UnoEuro henvender seg til både det private markedet og små bedrifter.

Hva er inkludert?

StørrelseBåndbreddeDomenerDatabaserPanelE-postPris år
1 GB11Custom178 kr

For det billigste webhotellet «Bronze» som koster 7,30 kroner per måned får man ubegrenset trafikk, e-post kontoer og 1GB serverplass. Opprettelse av webhotellet koster i tillegg 50 kroner (engangssum).

Ønsker du flere domener tilknyttet webhotellet, kan også dette bestilles for 50 kroner per domene.

UnoEuro tilbyr også 1-klikks installasjon av flere forskjellige CMS (Content Management Systems) og bloggplatformer inkludert WordPress, Joomla, Drupal og Typo3.

Virtual Private Server

UnoEuro tilbyr også Virtual Private Server. Prisen starter fra 146 kroner i måneden og inkluderer ubegrenset antall tilknyttede domener, 1 dedikert IP adresse,10 Gb serverplass, 1000 GB båndbredde, 2 CPU, og 512 MB RAM

Kundeservice og oppetid

UnoEuro behandler alle kunder likt i følge dem selv. UnoEuro tilbyr ikke Live Chat eller telefonsupport som er et stort minus. Vi har selv ikke prøvd UnoEuro og kan derfor ikke skrive noe om reponstiden de har på kundehenvendelser.

Vår vurdering

UnoEuro passer bra til mindre nettsider og for deg som kun planlegger 1-5 nettsider totalt. Det største plusset er prisen som er kun 7,30 kroner (+ 50 kroner i opprettelse). En stor ulempe er at webhotell leverandøren ikke tilbyr Live Chat eller telefonsupport. Det koster også 50 kroner ekstra per domene om du ønsker å tilknytte flere domener på webhotellet.

Besøk UNOEURO